Måndagsmyyys



Härliga vinter =) Tilde för flera år sedan! Men vart är dom nya skrillorna???!




MÅNDAGSMYYYYYS



mE, aNNa Å kaRiN





För kass statistik på den här bloggen nu... Vad gör man åt det?! Skriver mera kanske...

Idag har varit en supermysdag och kväll! Har bla varit på Thai och käkat med David, Tilde och Linnea! Har varit hos en tandhygienist och etsat fast en diamant på tanden! Superfint =) Sen har jag varit på Mellandagsrea och inhandlat lite onödiga plagg! Haha! Nejdå! Bara fina och väl investerade ;)! Det har varit superfint väder, men kallt =/ Hade velat åkt skridskor med Tilde, men skridskorna är spårlöst försvunna! Känns surt eftersom det var Tildes nya par! Har letat överallt hemma, och här i Malung är dom inte heller! Drygt! Tankspridda jag måste ha glömt kvar dom i nån ishall nånstans! Man kan ju inte gräma ihjäl sig, men sånt här gör mig så himlans förbannad! Mitt nyårslöfte måste nästan vara att arbeta på tankspriddheten!

Ikväll har jag varit hemma hos min kära BB-kompis Anna i hennes supermysiga hus och vinat med tjejerna från förr! Fantastiskt! Men det blev mest snack om bäbisar, hus och förhållanden! Otroligt vuxet och lite drygt med tanke på att man själv har kommit från bäbisåren och precis kommit in i singellivets glada dagar igen. Men men!

I morgon ska jag, Sanna å Karin åka upp till Sälen och gå ut på lite nöjen! Det blir galet skoj!
Så nu ska jag sova!



dUNDER- GänGEt
Karin, Sanna å Lindha
Lindha- VI SAKNAR DIG =/



världens onyttigaste

Uschamejja, nu har jag en hemsk ångest! Jag har varit galet onyttig i en hel vecka typ nu! Godis, mat, glass och sprit! Inte bra! Usch! Känner mig verkligen äcklig! I morgon måste jag fanken bränna lite fett! Och no more SHIT! Jag ska ju bli så himla slimmad inför beach 2010! Och jag är jävligt PEPPAD!

Igår firade vi jul hemma hos pappa! Mysigt värre! Diskmaskinen (som uppskattningsvis är lika gammal som mig, eftersom huset byggdes då), hade gått sönder igen, så pappa låg mest på golvet och mekade, samtidigt som Lena stod och handdiskade julhelgens disk! Jag säger bara! Köp en ny diskmaskin för fanken.... Men nja, det anser inte riktigt pappa! Saker ska användas så länge som möjligt! Snark! Vi andra spelade Pictionary och det var la skoj! Sen blev det Lutfisk! Ingen favorit tyvärr! Jag mår illa av lukten! Uscha! Det blev köttbullar å prinskorvar för majoriteten av folket!

Sen blev det julklappar igen, och jag fick bla.. en drömtydningsbok! Superkul! Jag gav Viktor en klockren klapp! En bok där du lär dig dina bästa dancemoves! Shit vilken rolig bok! Den vill jag också ha!

Efter dess drog jag till Tällbyn och lite förferre hos Maria och pappa Larsa! Där var det galet och myyys! Hanna å Mats var där, å sötaste Cati kom! Mammas gamla snubbe sen typ 40 år tillbaka var också där. Haha! Sen blev det traditionellt juldagsfirande på Folkets Park! Inklusive bugg och körva mä brö! Underbart roligt hade jag och massa gammalt känt folk träffade jag! KUL KUL!

I morse vaknade jag väldigt tidigt av att min älskade tösabit ville visa att hon lärt sig läsa litegrann! Hon är så duktig gumman så! Och jag fick lite dåligt samvete över att jag var så oengagerad!

Sedan har vi varit och hälsat på älskade gamla farmor och farfar, som snart blir 90 år båda två! Galet galet! Dom är så underbara. Dom pular runt i sitt gamla kök som dom gjort i alla år. Och det är så fint att se! Vi fick Ris-a-la-malta och hallon från trädgården! Mumsigt!

Efter dess fick jag äntligen åka hem till min lilla Ida-goding! Dom har ju varit supersjuka i flera dagar, men nu är dom på bättringsvägen! Skönt! Bror min fick jag tyvärr inte se så mycket av eftersom han hade Bärgningsjour, snön föll som aldrig förr, samtidigt som alla "stockholmare" ska upp till Sälen = mycket jobb för bärgarn!

Nu ska jag nog sova! I morgon tar vi nog oss en tur närmare norska gränsen. Vi ska skjutsa hem gamla mormor och kolla över julpyntet hemma på Näset!

NATTI NATTI

Bilder på finaste prinsessorna! =)






Tröttast...

Tröttast... Men måste gå upp nu! Jag har 2 stora uppdrag i dag. Eller 3 faktiskt. De första 2! Har i ärlighetens namn inte köpt klappar till två av mina bröder, som jag kommer träffa idag. Och eftersom det inte finns så mycket öppet här i bynn idag, så blir det lite strul. Men okq8 måste ju vara öppet, där finns det säkert nåt. Problem nummer 3. Vad ska jag ha på mig ikväll? Min packning gick väldigt fort att packa. Och innehåller inget vettigt. Hm... Känns inte bra. Nu ska jag ge mig på julskinkan igen. Puss so long.

Härligt...

Min första julafton EVER som jag inte stressat runt på. Fantastiskt! Bestämde mig i förra veckan att bara fira jul hos mamma på julafton och hos pappa på juldagen! Värsta bra grejen! Julafton brukar oftast mest bara vara stress, jäkt och dåligt samvete över att man inte varit lika länge här som där!

Gårdagens bilresa genom skogarna, var inte skoj alls! Jag var tröttast och hade fullt upp att försöka hålla mig vaken hela tiden. Mina medresenärer har ju tyvärr inte fått tummen ur röven och tagit körkort ännu. Dåligt. Ja, Tilde har ju inte riktigt åldern inne ännu. Men när hon väl har det, får hon ta körkort direkt! Så jag slipper köra runt!

Väl framme hade mamma tänt marschaller och ljus runt hela huset! Superfint! Inne i huset var det pyntat i varje vrå och skinkan stod klar på spisen! Vi drack glögg och åt skinkmacka och klädde granen! Så härligt! Tilde la sig 00.00. Galet. Sen sov hon tyvärr inte mycket under natten... Spänningarna inför tomten och julafton var väldigt stora och hon tyckte sig höra nånting konstigt hela tiden... Ja, och tänka sig, tomten hade minsann varit där på natten och lagt ett paket i julstrumpan. Så hon hade rätt! ;)

TOMTESTRUL hade jag i år igen. Jag måste bli vuxen och inse att den riktiga tomten inte hinner komma till oss efter Kalle Anka varje år. Nej, tyvärr så måste man fixa en sån själv. Och det är alltid lika svårt. Idag svor jag och stånkade över detta hela dagen. Det slutade med att min kära mor fick ställa upp och gå ut och pulsa lite i snön med skägg, säck och fackla. För att inte avslöja sig fick vi hjälpa tomten att prata och läsa på paketen, för han hade ju halsfluss den stackars gamle mannen.  Och JA, det funkade bra. Tomten funkade! =) Alla glada å nöjda! Massa paket hade han med sig också! =)

Dagens värsta är att min favorit-Ida och hennes föräldrar ligger hemma och är supersjuka på självaste julafton! Stackare stackare! Hoppas dom blir bättre snart!

Nu ska jag strax sova. I morgon blir det Julafton no:2 och galej på natten! Måste vara utvilad till dess. Juldagspartajen har ju en förmåga att alltid spåra ur. Tidigare års  bravader har varit hjärnskakning, simma i snön, däckat på fest 22.00. Ja, uscha... Men i morn blir det bara galet party!

Rolig sak! Grejjade lite på FB och kom in på en quiz om hur mitt 2010 blir. Här är svaret:

Hur blir mitt år 2010?
Emma took the Hur blir mitt år 2010? quiz and the result is Ljust
2010 blir din nya vändning. Ett år av misstag och sorg har du lämnat bakom dig och gud kommer att ge dig en ny början med glädje och kärlek. Du kommer få dig gott både ekonomiskt och kärleksfullt. Ta vara på denna chans och se inte tillbaks på förra året!



Härligt va?!
Det bådar gott!

Nu ska jag sova!
Myyysjul på er alla!


EMMA




JULMAT =)






Innan vi klädde granen! Fin va?!


Gästbloggning - i bilen på väg till Malung

Tjohej! Nu är det Emmas systeryster Linnea som gästbloggar. Nu sitter vi totalt inpackade i Emmas lilla röda bil. Jag sitter inklämd i baksätet tillsammans med Tilde och alla klapparna. Emma kör och som vanligt är hon lite trött så vi har haft lite skön allsång för att hålla oss vakna. Nyligen stannade vi vid en mack i grythyttan för att tanka och skaffa lite förfriskningar så som godis, redbull och läsk. Vi har en ganska lång bit kvar att åka så nu måste jag återgå till att underhålla chauffören. Julkramar från Linnea!

Julegrisar är vi allihopa


LINNEA, DAVID & JAG i SOMRAS





Yo Tjo!

Yeah... Dan före dan före dan före dopparedan! Det låter ju som att det är långt kvar till julafton alltså! Då borde man väl hinna med allt man ska! Eller?! Här hemma har vi i alla fall gått igenom hela julgodisregistret nu typ. Rischoklad, polkachoklad, pepparkakor, pepparkakshus, julegrisar i marsipan och knäck! De två sistnämnda, eller tre snarare, finns det fina historier om. Bilder från galet knäckkok å pepparkakshusbygge kommer snart. Gristillverkningen avslutades med att jag förstörde alla grisar i chokladen så dom blev små julråttor! Men men... Mys har det varit iallafall!

Dagen började inte skoj! JAG VILL HA LOV NU! SOVMORGON TACK! Tilde är aptrött på morgonen. Får släpa upp henne. Stackars pluttan! Väl ute var garaget helt igenfruset och jag fick agera HULKEN 07.15! Jag kokade av ilska. Fingrarna var blodiga av kyla och vassa stålkanter, men efter närmare trettio minuters kämpande, med en skrikande frusen unge i bakgrunden, fick jag upp porten! Och då blev jag GLAD igen! Sedan har måndagen varot underbar!

Ikväll kom systeryster och David hit! Vi har ätit mat och haft glöggmys! Nu sitter vi alla framför varsin dator här i soffan. Uschamejja! NU måste vi skärpa till oss!

Eftersom jag inte hittat någon elektriker som kan koppla in min tvättmaskin så måste jag nu tvätta i tvättstugan, som ligger LÅÅÅÅÅÅNGT bort! Inte skoj när det är närmare -20 grader. Uscha. Men men... Så NU ska jag bege mig ut och hänga tvätt! Syster tvingas med minsann!

PUSS SO LONG

 

 

DAgeNS! Jag ska fan inte äta en endaste till godis eller choklad eller snuskig onyttighet till i jul! Det är dagens sanning!

 




Lördag=myyys!

Nu har jag fått ihop hyllan! Det tog typ hela dan! :/ Men den är så förbaskat tung, så nu ligger den på golvet i Tildes rum och är omöjlig att rubba! Inte bra. Önskar att jag var Pippi Långstrump nu... =)

Sen har jag varit väldigt driftig och sprungit med massa kartonger till soprummet och förrådet! Satt upp ljusslinga och grangrejs utanför dörren som alla andra här. Man vill ju inte känna sig utanför :)! Min är dessutom lite mer high-tec än alla andras. Den har 5 olika lägen...  Värsta blinkläget, mindre blinkande, hysteriskt blinkande, halva tänd och helt tänd! Jag föredrar det sistnämnda! =) Sen har vi gått och handlat och dragit hem matkassarna på pulkan! Det enda bra jag komma på med vintern just nu! Det är askallt ute. Närmare -20 grader! Mina fingrar var omedgörliga när jag skulle sätta upp ljusdekorationerna, så tillslut fick jag bara slänga upp skiten... Men men... Det får duga!

Tilde sitter precis och garnerar sina pepparkakor med kristyr! Stackars gumman! Det stora hjärtat gck sönder precis när hon gjort klart det så fint!

Snart kommer fina Sofie hit! Vi ska ha lite julmys med knäckkok, pepparkakshustillverkning, glögg och vin! Så nu ska jag duscha lite. Mina ben är stelfrusna!

Vi ses! PUSS SO LONG!

Playa la baya taya... Nope, inte riktigt så...

Yeaaaaah, kom inte på nån bättre rubrik! Är så jävla sugen på en riktigt het playa nu! Snörusk och kyla är myyys ibland! Men no more. Jag är less! Och Camilla tjötar varje dag om sin enmånadsThailandsresa! You BITCH!

Yeaaah, och snöhelvetet bidrog imorse till en liten krock i liten korsning. Min lilla röda Gurra smockade in i en stor flott Mercedessssss Benz. Förra veckan skröt jag över mig själv och över att jag aldrig krockat fast jag kör så mycket bil jämt! Det skulle jag aldrig sagt. Usch vad svettigt det blev när jag såg den där mörkhårige mannen argt kliva ur sin bil. Jag rusade ut och i ren panik kastade jag mig på honom och skrek "FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅT FÖRLÅÅÅÅT". Han försökte lugna ner mig och sedan drog han kvickt fram sin handdator?? och började klicka med en fånig pinne. "Ja, jag har tagit ditt reg-nummer nu". Bra jobbat Ems! Men även om jag är fullt medveten om att jag är bortförklaringarnas dotter, så var det INTE mitt fel nu! Bara isen! För jag körde sakta, men kunde inte bromsa alls! Och det syntes ingenting på någon av bilarna. Han påstår dock att det blivit en liten skada på hans bil. Hans skruttbil... Klarar inte ens liten glidtackling! HEHE!

Ikväll har vi fredagsmyyys till max härhemma. Eller det började redan klockan fyra! Så myyys! Tilde har suttit och spelat ett dataspel där man dekorerar naglar. Helt galet! Kanske nåt för Sveriges största Bloggbrudar, som inte ha så mycket annat för sig än att styla naglar och sånt annat tjafs! =)

Nu ska jag försöka montera ihop Tildes nya bokhylla som ligger i TRE stora inåthelvete tunga kartonger. Usch...
Sen ska jag snåla hela våren så jag snart kommer till min Playa la taya snart! Göttans!

Puss so long. LOVE

Börjar ta sig...

Nu börjar vi sakta men säkert komma i ordning lite här hemma! Men det är fortfarande några grejor som inte kommit fram ur kartongerna ännu...

1. Fjärrkontrollerna. Kan inte göra någon kanalsökning på TV:n och har inte barnkanalen! Inte poppis alls!

2. Kastruller. Krångligt värre utan kastrull. Hittade iallafall en sockerkaksform, som vi kunde värma glöggen i ugnen med!

3. Tändare. Vill tända ljus, men missar att köpa tändare varje dag... Men vet ju att jag har massa i någon kartong.

4. Rakhyvel. Fan vad hårig under armarna jag börjar bli. Inte skoj!

Idag har jag iallafall varit på IKEA och skaffat massa grejor till mitt nya dressroom! Vill försöka hinna med och börja med det innan jag lägger mig! Men vi får väl se hur det går med det!


FEM TOPP å FEM BOTT

Toppen

Glöggmys (gärna varje kväll)
Att jag äntligen flyttat
Snart julledigt
Prinskorvtider
Snö på G och jag har garage!



Botten

Kartonger överallt
Hemska tapeter
Tildes ögonfluss
Sträckningen i höften
Ekonomin just nu


Flyttad...

Nu är jag flyttad, men sliten... Vi hörs!

Nu har jag flyttat! Snälla Karin, pappa, Simon och Sofie kom hit och hjälpte mig igår! Det var slitigt men gick bra! Alla prylar ligger nu huller om buller här hemma! Uscha. Har åkt till Lesjöfors ikväll och hämtat upp Tilde som åkte från Malung med mamma! Är galet trött nu och har ont i varje kroppsdel! ALDRIG MER FLYTT!

NU ska jag krypa ner i min NYA underbara säng!
Natti Natti!


PUSS


Kaos i hjärnan!

SEGT

SEGT

SEGT

SEGT


Jag håller på och packar i varenda rum nu! Såsom jag hade lovat mig själv att inte göra! Men det blir lätt så ändå... Tyvärr...  Därför har jag Kaos i hjärnan och ont i huvudet, blir uppstressad och vet inte vart jag ska fortsätta!

Jag borde ha rutin nu. 15:e flytten på 10 år! Ja, det blir statistiskt sett typ mer än 1 flytt om året! Inte bra! Onödigt mycket pengar till adressändring oxå! =) Måste skaffa ett riktigt liv nu! Stadga mig ordentligt. Eller hur ska jag göra?! Bestämma mig för att bo själv hela livet och aldrig flytta ihop med någon! Pappa tycker iallafall att jag ska lugna ner mig lite! Och det tycker jag själv också!

Men jag vill ju inte bo själv hela livet. Ensamheten skrämmer mig rejält! Men hur svårt ska det vara att hitta en LIVSPARTNER då? Svar: Världens svåraste. Släkten och vännerna tycker att jag ska söka till "ENSAM MAMMA söker" (Tv-programmet)! Men det tycker inte exet! HAHA! Vet inte riktigt om det skulle bli så stor skillnad att träffa snubbar i ett program än utanför faktiskt! Men iaf... Kanske värt ett försök snart!

När den dagen kommer och jag känner "WOW. Det här är mannen i mitt liv!"  Då ska jag satsa! Ojojoj vad jag ska satsa! =) När han kommer, om han någonsin kommer: Gör jag allt för honom! Det kan jag lova =)


Pierre ska bjuda mig och Tilde på Rosalis nu! Det blir GOTTGOTTIGOTTI!

Kram TavelRAAAAAM



Life goes on! JAA!

Nu tror jag äntligen att jag har landat i livet! Att vi flyttar snart och att det är bara jag och Tilde IGEN! Det har det ju nästan alltid varit, och det är kanske det bästa! Bäst iallafall att man gör vad man vill, när man vill och med vem man vill =) Hihi! Jag har ju min bästa singelpolare som gör singellivet bäst =) Utan dig Karin hade det varit trist!

Idag har jag:

Jobbat med de underbara barnen :)
Pussat på min älskade dotter
Bråkat lite med min älskade dotter som får sina tonårsutbrott
Lagat pannkaka till tösabiten! Det enda hon äter typ :/
Varit förbannad på kylan som gjorde så att jag inte kom in i min bil
Ätit fyra gelegrodor :/ Trots att jag lovat mig själv att inte äta candy. Inte bra.
Tinat upp en regnbåge som jag ska laga snart :)

Ikväll ska jag:

Se julkalenderns första avsnitt! Im so excited!
Packa ett helt rum här i hemmet =)
Laga Regnbåge
Tänka över min tidsoptimism...

(Mellan det ska jag få minitonåringen i säng, raka benen, åka och handla tvättmedel, tvätta, vika tvätt...
Ja, vardagens bestyr är många...)


PUSSSSSSSSSSS SO LONG!


RSS 2.0