Saturday yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Lördag! Åter en regnig dag =/ Städa, packa, greja! Usch....  Har ingen motivation till sånt idag!

Har en barnvakt som erbjudit sig om jag vill gå ut och slira ikväll! Men jag vet inte hur jag ska göra. Känner mig absolut inte sugen på nåt nu... Och blek och ful känner jag mig oxå! Men det finns ju alkohol, smink och Brun utan Sol som kan fixa det! =) ! Har ALLTID kul när jag är ute nuförtiden och nu är det ju lönehelg, så det vore ju kul kanske!

Tyvärr är mitt hår helt förjävligt nu! Funderar starkt på att sätta i lite löshår nu, klippa av en rejäl bit av mit schleeeetna och sätta dit lite fejk! Vad tror ni om det?
 Jag med fejkhår ------------------------> 

Försöker lyssna på Phil Collins, men Tilde tjatar om att hon vill lyssna på Hej Hej Monica hela tiden! Tjatigt värre...


Nej, nu måste jag rycka upp mig!
Lördag here I come!


Puss so long!



NU VILL VI HA SNÖÖÖÖ!
DET FINNS INGET ATT GÖRA I DET HÄR TRÅÅÅKVÄDRET!


Förbannad dag

Idag är jag bara förbannad på allt. Fy fan! Dagen började med huvudvärk och kommer förmodligen sluta med det också! Morgonen började med en jätteledsen Tilde som absolut inte ville gå till skolan! Det hela slutade med att jag fick ta henne över axeln och bära henne till skolan! Väl gråtandes där, hittade jag ingen personal på fritids och när jag äntligen lämnat över henne till någon som hon inte verkade känna igen speciellt bra, fick jag rusa iväg eftersom det var tio minuter kvar tills jag börjar jobba 18 km bort! Med gråten i halsen över min älskade tösabit som hela morgonen gråtit över varför hon måste börja så tidigt... och inga andra barn i klassen börjar så här tidigt.... och inga andra mammor och pappor slutar lika sent som du... Usch, det skär i mammahjärtat.

Men vafan gör andra folk igentligen... Är det ingen som jobbar, eller hur jobbar folk? Jag är på jobbet 38 timmar i veckan och pendlar ca 2 timmar sammanlagt! Det blir 40 timmar. Trodde det hörde till det normala, men tydligen inte? Funderar och räknar ofta på om jag skulle börja jobba 75 %, men det blir en hel del mindre pengar i kassan varje månad. Det går inte. Det vill nog varken jag eller Tilde heller! Men vad ska man göra? Jag har så himlans ont i hjärtat över det här. Lyckligtvis kunde jag glädja min kära tös med att det är torsdag och vår sluta-tidigt-dag!

Hämtade Tilde klockan 14! Då gick vi hem, myste lite och tog sedan en liten tur till stan! Tilde tog favoriten, sparkcykeln! Sexårspresenten från mig! Vi gick till Träffpunkt Galleria för att besöka leksaksaffären. Jag bar med mig sparkcykeln ned till leksaksaffären och ställde den mot affärens glasvägg! Vi var sedan inne i butiken i 10-15 minuter. Under den tiden hade jag kollat till sparkcykeln en gång! När vi handlat klart är sparkcykeln BORTA! Nån jävel har snott den! Tilde börjar gråta hysteriskt och vi sprang runt och letade lite i köpcentrumet och utanför...  Vad fan är det för folk som stjäl en sparkcykel inne i ett köpcentrum. Jag kan ge mig fan på att det är några jävla snorungar som snott den, lekt lite med den och sen slängt ifrån sig den nånstans.  Fan! Akta er! Jag ska klå upp er om jag ser er!

Inne på HM lyckades Tildes nya Polly Pocket (som vi inhandlade på leksaksaffären) försvinna... Snaaark! Tur att en snäll dam hittade den!



Jobbig grej nummer fem: I flera dar har jag fått påminnelse om ett stort brev som väntar på mig på ICA! Jag såg att det stod att brevet var från Vitalas. Jag tänkte, jag har fanken inte beställt något därifrån. För typ 3 år sedan lurade en telefonförsäljare på mig omega 3 från företaget. Jag blev ruinerad på skiten och höll inte på att kunna gå ur! Iaf hämtade ut "Det stora brevet" eller paketet, som jag mer skulle kunna kalla det, idag! Det innehöll 60 kapslar piller för kvinnor som tränar mycket och en cykeldator. "Tack Emma, för att du väljer ett friskare liv" För enbart 188 spänn...  Jag har fan inte beställt skiten och jag hatar sånt här. Har inte tid att hålla på att ringa runt och avbeställa och skicka tillbaka mitt i flyttbestyr, jobb, cellprov som inte funkar så jag måste ränna tillbaks, familjerättssamtal, möbeluppdelning, magkatarr och fan allt. Orkar inte med mer bara... Ja, jag har inte PMS heller, för det hade jag förra veckan! Jag är bara jävligt less! Vill bara vara ledig och färdigflyttad nu...

Karln som jag fortfarande bor med har gjort mig på jävligt dåligt humör ikväll oxå! Usch å tve... Och nu har jag massa jävla disk efter fredagsfikabaket som jag lyckades glömma bort... och komma på alldeles försent! Men men... NU står kladdkakorna klara för arbetskamraterna i morgon! Tyvärr doftar hela hemmet inte god kladdkakedoft utan sönderbränd glögg som blev bortglömd och helt svart i all vrede...

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄEEE! En sak till! Vårt superduperbra Mediacenter för en sisådär 15-20000 funkar inte ikväll heller... Hate this fucking technology! Tacka vet jag vanlig teve med vanlig antennkabel, Rakt in! Fy fan, jag som ville se Paradise... Nu skulle jag gå in och kolla programmet på kanal 6:s hemsida! Tro fan att dom avslöjar stort vem som åkte ur direkt! Japp, så äre! Nu får jag sluta innan det här spårar ur!

Nä Ja e´inte bitter ja inte!
Men Tilde är mitt allt!

Kram Tavelram!


Nu är det snart jul igen...

Japp! Fram med julgrejor igen! Det var ju inte längesen man tog ner dom känns det som! Men det är myyyys!  Vi flyttar ju luciahelgen, men jag har satt upp lite stjärnor i fönstrena här ändå! Och fixat en superfin adventsljusstake =) Och redan fusktänt första ljuset.... *tihiiii*

Lite julpiccs från förr!



Julen 2003 Tilde och tomten




Tomte- Tilde 2004




Tärna 2005



Pepparkaksbak 2005




Lucia och tomtetjej 2007



På Luciaturné 2007
Här gästar vi Caparol!




Luciamorgon på NCC =)



Luciagänget 2007



Lucia 2008


Kass Emma och en story från livet!

Yo!

Börjar med undanflykter. Thats me! Jag har under veckan skrivit två långa inlägg... Eller iallafall börjat skriva massa, gått iväg en sväng och senare sett Tilde sitta och spela på datorn... och allt försvunnit. GRRRRR! Vid det andra tillfället blev jag så himlans less så jag tänkte aldrig mer NÅGONSIN skriva ett inlägg!

NU är jag här iallafall... och jag kommer att skriva fler inlägg...

Nu är min nya lya helt spikad! Har inte skrivit på kontraktet ännu, men det är helt klart och det är bara underskriften av mig som saknas, så det blir göttans! Flyttar 12/12! Underbart! Men det är galet mycket nu med allt. Mycket överallt med allt och packa måste jag visst också göra.

Över till annat...


För några år sedan när jag bodde i mitt lilla rosa radhus i Nora, knackade en söt tjej på dörren en dag. Tjejen presenterade sig som C och tårögd frågade hon om hon kunde få komma in och prata med mig.

Jag hade då varit ihop med en kille  fram och tillbaka under en tid. Eftersom han pluggade borta på veckorna sågs vi inte alltför ofta och han gjorde slut några gånger... MEN han dök upp titt som tätt och spelade på mina känslor. Varje gång han kom till mig, var vi tillsammans igen och allt var rosenrött. Jag var nerkärad i honom helt enkelt.... och han lovade mig alltid guld och gröna skogar. Just vid denna tid hade vi spånat på en utlandsresa i några veckor, men jag fick ingen barnvakt och han reste bort själv...

Jag och tjejen gick in i mitt kök. Hon började gråta hysteriskt och berättade sin historia. C hade under en längre tid haft ett förhållande med samma kille som jag. Hon ville veta om vi hade varit på Mallorca föregående vecka. Hon hade inte kunnat resa bort med honom pga... en komplicerad abort... Hon kunde inte, pga en abort som han har skuld i!  Den andra på en kort tid. Fy fan, och då frågar han mig. Fy fan. Vi bara satt och grät i varandras armar. Så jävla lurade. Förbannade. Vi satt med våra almenackor och kartlagde hans spel. Han åkte mellan oss båda. Usch! Jag ringde upp snubben från min hemtelefon och han svarade som vanligt med ett HEJ åhhh vad jag saknar dig. Jag var så förbannad så jag bara kokade och frågade honom hur han trodde att C mådde?! Han blev helt stum och visste inte vad han ska säga. När jag frågade varför han inte stöttat henne genom aborten skrattade han bara till. Helt känslokall. Jag räckte telefonen till C och vi fick vår seger! Snacka om att han måste känts sig underlägsen!!!  

Tack C för att du kom hem till mig den där dagen. Annars kanske den här skiten fortfarande pågått...
NU är vi vänner och hon är en underbar människa!

Inga mer såna karlar i livet tack! Ligger lågt med snubbarna nu ett tag!


Puss so long


E

TILDE frisk och tillbaka som trotsig minitonåring!

Nu är Tilde superfrisk och det är ju skönt! Det jobbiga är att nu har hon lämnat den myyysiga snälla Tilde som hon var när hon var sjuk! Nu är trotsiga kaxiga Tilde tillbaka. Usch. Jag förstår inte vad som händer.... Blir ledsen på det här... Vad jag än gör eller säger svarar hon kaxigt med elaka meningar.

Nu har vi gjort två restaurangbesök på två dagar. Båda var knappt genomförbara. Det första fick vi resa oss upp och gå ifrån. Pga hennes helt oacceptabla beteende. Hon skrek och vägrade äta med besticken! Jag sa till henne flera gånger men hon bara ignorerar och skrattar! Då var det slutätet! Drog på henne jackan snabbt, tog henne i handen och gick ut till bilen! Vad ska man göra? Man blir så förbannad så det bara kokar i en! 

Idag var vi på en grekisk restaurang i Västerås! Även här var det väldigt svårt att sitta och bete sig normalt. Hon hoppade runt som en galning. Skrek högt att maten var äcklig och gjorde paret bakom oss riktigt irriterade.

Blir snart GALEN på mitt eget barn, och det gör ju inte saken bättre att vi är med varandra dygnet runt! Tror vi går varandra på nerverna. Är så avis på föräldrar som är separerade men ändå kan dela på ansvaret varannan vecka eller åtminstonde varannan helg. Min Tilde har tyvärr ingen far som bryr sig...  Han har gjort mer ont än gott! Det är sorgligt!

Nu ska jag försöka ha lite lördagsmyyys med min Tilde som nu har tagit fram 4 olika spel som hon tycker att vi ska spela. Orkar inte ens tänka tanken att försöka förklara för henne att det är sent och att det blir ETT litet spel, inget mer!


KRAM TAVELRAM

 

BILDER FRÅN DAGEN



TRÖTTA (Var uppe alldeles för tidigt en lördag)



Pappa å Lena



På Grekiska Kolgrillsbaren i V-ås



Morbröderna som aldrig kommer VÅGA skaffa barn....



Bröderna BROTHERS med fina kassar....



Back home... Kvällsunderhållningen = VEM DÄR!





Bästa idag...


Katrin Zytomierska- VILKEN BLÅST BRUD

Ja, jag sitter och tittar på Idols eftersnack med Katrin Zytomierska som en av programledarna! Jag blir så förbannad hur man kan förstöra detta program med detta stolpskott till brud! Hon är ju så jävla oproffesionell! Uscha! Man kan vara lite blåst på ett charmigt sätt, som Carolina Gynning ex. Katrin är bara PINSAM!


Fredagen den trettonde:(

Fan att man alltid lyckas. Här är jag nu... Återkommer...

RUTA ETT



(Emma i ett NÖTskal! Och OJA vad roligt singellivet kan bli!!!!=



Det finns inget jag är så less på nu som att leta bostad. Usch fy och tve! Nu har jag sållat så mycket efter något bra så jag har kommit till det stadiet då jag inte bryr mig ett skit. Jag tar vad som helst bara jag får en EGEN lya! Och det har jag gjort nu! Området är lagom bra och jag har inte ens orkat bry mig om att tittat på lägenheten! Bara sagt att jag ska ha den! Så nu är det bara att börja om från ruta ETT!

Var tog du vägen?
Var tog jag vägen själv?
Vi lova ju att alltid älska
När vände vinden?
När föddes tomma ord?
När hade vi förlorat allting

Utan ett ord,
Utan en längtan

Tror jag att vi
Kunde inte se
Kunde inte ta oss
Tillbaks till ruta ett
Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett

Vi dela allting,
Vi levde av varann
Alla stora ord som band oss samman
Men vad sa ditt hjärta?
Vad sa din inre röst?
Va det fel att slå sig fri och vända?

Utan ett ord,
Utan en längtan

Tror jag att vi
Kunde inte se
Kunde inte ta oss
Tillbaks till ruta ett
Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett



En bild....

 säger mer än tusen ord.....




Det är med dina händer du talar till mig
inte med ord och ögon
inte med någon annan del av dig själv
såsom med handen

Därför, om du frågade
hur jag längtar efter dig
skulle jag svara att det är din hand

Min hand i din varma
mot min rygg din hand
i mörkret din hand
din hand kring mitt hjärta

Såsom det var då....





Skruttan sjuuuk



I Måndags när vi kom hem från jobb/fritids vid femtiden var Tilde på toppenhumör! Sprang omkring och lekte som vanligt... Vid sextiden sätter hon sig i soffan och börjar klaga över att hon fryser! Jag förstår inte riktigt vibbarna utan ber henne sätta på sig en tröja... Några minuter senare kommer hon in till mig i köket och hackar tänder och ser superblek ut! Jag bäddar ner henne framför teven med filtar! Hon hackar tänder som en galning....

Ca tio minuter senare känner jag att hon är brännhet på hela kroppen! Tar tempen på henne och graderna på termometern bara rusar upp till 39, 40 nästan 41! Jag blir dunderorolig! Vad är det som händer???! Tilde somnar till lite då och då! Skitobehagligt. Kan knappt minnas någonsin att hon har haft feber! Det händer vädigt sällan och därav min oerfarenhet! Natten blev lång och jobbig och hela gårdagen var febern också hög. Idag börjar hon piggna till, så det är skönt! Vet fortfarande inte vad febern beror på! Hon är ju inte dirkt förkyld heller!

Skruttunge vad rädd man blir när barnen blir sjuka! Jag fattar inte varför det alltid är värst på nätterna också???!!
Då känner man ju sig som ensammast i världen.


Här har vi...

Fredagsmyyys med film! =Monsters vs Aliens ! Och lite vitt vin! Har myst till det med Grekisk sallad och varmt vitlöksbröd! Mumma! Nu håller jag på att somna av ointresse till Monsters vs Aliens! Försöker engagera mig lite, men vinet gör mig tröttare och tröttare... Tilde är dock superpigg och tycker inte att hon behöver sova än på länge...

Göttans att det är helg iallafall! Är helt slut efter veckan.... Denna vecka har känts väldigt lång...

Idag hade jag en stressdag! Usch...Jobbade  9- 18.00 och det blir alltid problem! Strul eftersom Tildes fritids stänger 17.15. Därför fick jag på min trettiominutersrast vid ett-tiden, ta bilen, åka 19 km till fritids och hämta skruttan, för att köra 19 km tillbaka till jobbet och jobba fem timmar till! Men Problemet var igentligen bara hämntningen på rasten! Man blir så himla uppstressad och kör som en galning....

(Där somnade jag i skrivandet)

Njae nu, 2 timmar senare, vaknar jag upp med datorn svinvarm på magen... Tilde ligger på andra sidan soffan! Pluttan då... Nu måste jag lägga henne, och sen traska vidare till sängen. Göttans!


Natti natti...







Dagens SMS....

...kom från en grym brud i Stockholm!

Inkom: Idag 091105 17:49


DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA! :)



Såna SMS blir man ju sååå glad av att få!





 Gick inte att rotera... men iaf! VI!


VILL SE MER...

Förra veckan såg jag de fyra första filmerna i "nya" Johan Falk- serien. Ettan, tvåan och trean var superbra. Fyran blev jag tyvärr besviken på!

Nu LÄNGTAR jag efter att se femman och sexan som kom ut i veckan! =) Men vill spara dom till en kväll då jag känner mig riktigt peppad och utvilad. Somnar jag förstör jag allt!



Min vän och granne Maria anser att Joel Kinnaman alias Frank Wagner (mitten) är såå het!
Vet inte riktigt min åsikt i den frågan, men han är så jäkla bra så jag blir nästan lite käääär!

och här är han faktiskt lite het..... ;)

 

 

ELLER?


Oooooooh Jimmy Dean!

Jag har inte skrivit ett vettigt skit här på ett tag. Hur kommer det då sig att fler läser min blogg nu, än när jag skrev mer???! Jaja, folk är väl desperata över att kolla OM jag har skrivit och tittar in många gånger.... hiihii!
Min teori.

Over and out..

NU är jag mitt i bergochdalbanan igen... Svåra jobbiga saker händer hela tiden.... 2009 har varit mitt VÄRSTA år hittills!

Men...  EFTER REGN KOMMER SOLSKEN!

2010 ska bli det bästa året!

Då ska jag:

Göra allt jag VILL!




Åh.... Har teven på i bakgrunden och tv-programmet "Nöjesportalen"! På en liten stund har jag nu blivit påmind och nostalgisk med Ulla Bella sekreterare och Kneghoffs schampooo, TROLL och låten Jimmy Dean, Mälarviken och TRE KRONOR, New Kids On The Block! Haha! Jag hade en lila keps med nät och New Kids On The Block tryck.... HAHA!!!!




Förbannaaaaaaaaaaat

Nu är jag så jävla less på det här!

BACK IN HELL

Förbannad!
Take me away!
Jag pallar inte mer nu!



ÄLSKAR DIG min finaste TILDE,
Utan dig är jag INGENTING!
PUSS PUSS PUSS




Längtar....




Vad är KÄRLEK?




RSS 2.0