Crazy

Galet vad mycket som händer nu...

Vet inte vart eller hur jag ska börja, så jag börjar inte alls. Framtiden får utvisa. Mycket roligt har hänt idag!

Har varit barnledig i två dagar när Tilde är hos mormor! Det är skönt men också väldigt tomt! Jag blir lite ledsen inombords när jag kommer hem till ett tomt hem. Skulle aldrig någonsin kunna tänka mig ett liv utan min älskade tösabit! ÄLSKAR DIG min TILDE!

I morgon bär det av till Malung med Polon! Och sen vidare till Sälen! Göttans med ledigt!

Nu ska det packas och grejas i hemmet! YES!

Påskpussar

RÖK! Fy faaaaaaaan!

Mitt luktsinne är för jävla bra och det är apjobbigt. Speciellt när man har grannar som inte gör annat än röker! Å det kommer in rök i min lägenhet på nåt jävla vänster! Genom fläkten b. la. Och vet ni vad jag hatar???! Jo, cigarettRÖÖÖÖÖÖKlukt! Bläää! Jag hatar det! Hur fan kan man röka! Usch! Jag hatar RÖK! Men nu sa jag inte att jag hatar rökare. För många av mina finaste och underbaraste medmänniskor röker tyvärr. Och dom är medvetna om mitt hat! Idag när jag kom hem luktade det riktigt illa inne i lyan! Men nu har jag vädrat ur ordentligt! Och nu längtar jag till sommaren då man kan vädra massa dygnet runt!


 

Jag tvingas andas in röken! Fuck!


Rött är inte bra längre

Nu finns det 2 RÖDA irritationsmoment i mitt liv! 2 jävligt viktigt röda ting oxå!

1.Mobilen
2.Bilen

Mobilen, som aldrig haft ett rätt! Nu är den heldöd igen! Men varför inte skicka in den på lite service för fjärde gången! Näe, skulle inte tro det. Och som den mobilnörd jag är... så tär det här på mig... ;)

Bilen hackar och skruttar. Har nyligen lagat bromsar för 2500! I förrgår fungerade knappt bromsen på vägen till jobbet. Jävligt jobbigt läge kan man säga. Trodde min sista stund var kommen. Bilmeken kollade upp det hela i fredags oc nåt vajs är det. Dock inte samma fel som sist! Jobbigt värre. Jag vill ha en ny bil! Nuuuu! Och jag vet precis vad jag vill ha! =)

Life...

Life is far too important to be taken seriously.


Snart påsk å Sälen! =)



Jag och David på påskafton för några år sedan!
Lovely!




Fick nyss reda på att det blir Sälen i påsk oxå! Helt underbart! Längtar!
Åker även till Sälen helgen efter påsk och säkert helgen efter det! =)

Underbara veckor framöver alltså! =) Min ena skida har tyvärr fått värsta revan så jag behöver nya! Drygt!

Nu måste jag fortsätta min torsdagsstädning!


PUSS SO LONG

 


Bitterfitta

Känner mig lite bitter över en massa jobbiga ting just nu... Bla 2 parkeringsböter...   idag och igår... Grrr! Känner mig som en bitterfitta över massa!


Fick dock höra dessa fina ord av en vän ikväll:


När du tycker att du är en bitterfitta är du enbart på en normal människas nivå. Så blir det när ni underbara har en liten svacka o kommer ned tills oss dödliga.


Helg i Stockholm

Helgen tillbringades i Stockholm hos Karin och med en bunt härliga brudar! Och några killar förstås. Som kanske mest var i bakgrunden litegrann iofs. Men trevligt värre iaf...

På tågresan Öret- Sthlm i fredags lyckades jag som vanligt göra värsta tabben. Tänker inte avslöja det hele...
Men Karin skulle möta mig på centralen och jag gick inte riktigt av tåget där... Den tankspridda och något flummiga Emma tog över! Mer berättar jag inte pga mitt eget rykte! Haha! Snälla Karin väntade på mig extra länge och tur var väl det!

Sena som vi var tänkte vi nog att Kebab är den snabbaste och bästa maten. Den inhandlades på Pizzeria Paradiset! På Pizzeria Paradiset är det väldigt trångt.  Och någon offentlig toalett finns ej! Drygt när man som jag tampas med återkommande urinvägsinfektion! Men om man frågar snällt och har en minimal rumpa kan man komma in genom skjutdörren som leder till en toalett i en liten garderob. Helt galet! Min rumpa är tyvärr inte minimal så för någon sekund satt jag helt fast där mellan dörrar och garderober...

Stressigt värre blev det sen! Men efter lite snabbfix å smink och en Karin som nästan dragit på sig en blåtira från köksskåpsdörren???! Hmmm?!, kom järngänget från Birka Paradise och annat roligt folk! Vi drack limedrinkar, äppelkaksdrinkar och lyssnade på gamla 90-talshits! Me and I, Pandora...

Sen tillbringade vi en himla massa tid i kön till Cliff Barnes som vi INTE kom in på! Trist! Begav oss då till en krog som jag inte minns namnet på! Stureplan låg den visst på iaf och vi hängde där i en himla massa timmar. Det blev såklart party med hockeykillarna! Haha! Massa drinkar och shots! All night long! Farligt! 05.00 ca däckade jag totalt i taxin hem! Rolig kväll!

Lördagen var en riktig mysdag! Sovmorgon och strosande på stan i solekenet! Lite shopping! Karin köpte ett par snygga glajjer på NK och jag hade lite bakisrus! Sen hade vi en fantastiskt mysig lunch på Fridays och en jävligt rolig argentinare (kanske) på tunnelbanan! Snubben (som var väldigt kort), ville gärna ha Karins telefonnummer och kom springades efter oss! Galet galet!

Kvällen spenderades först på Scandic Englais... Där Karin bjöd mig på en underbart god Strawberry Mohjitoo! (Hur det nu stavas) Sen kom resten av gänget och vi stod återigen i kön till Cliff Barnes! Kom inte in igen... Så vi häckade lite på en aptrång kö, innan vi begav oss till Berns för dans och lutilej! Galet kallt var det där inne, och det bidrog till att vi åkte hem tidigt! (Ca 02.00)!  Hemma i köket åt vi mackor och hade det supermys!

För kännedom: Tågresan hem gick bättre ;)







Ibland äré bra!

Nu är mamsen här! Supermys! Vi ligger här i soffan med varsin dator! Haha!
I morgon eftermiddag blir det shopping! Wohoooooo!

Sen är det snart fredag oxå! Yes!
Ibland äré bra!

Puss so long


Sent, trött å ont! Men snart är det dags! Wooooohoo!

Åkte hemifrån vid 06.40 i morse! Kom hem 20.30! Segt! Hade kvälls-APT på jobbet med tillhörande fikafix! Så lite seg i kolan är man nu... Världens bästa Mickan, som verkligen är världens bästa! Var helt underbar som åkte och hämtade min Tilde på fritids vid 16 och skjutsade henne till mitt jobb! Annars hade det blivit körigt värre! TACK TACK TACK!

Har haft förbaskat ont i magen idag, men inte försökt tänka på det så mycket. Nu när jag vet vilken sjukdom jag har, och att den kommer att bli botad snart! Hoppas jag på förstås! Så känns det lite bättre iallafall! Jag blir dock förbannad på att jag gått med det här för jävla länge utan att någon brytt sig, och att det nu blev sån himla panik med undersökningar och behandling! Fan! Och jävlar vad det luktar banan här i köket. Inte konstigt när det ligger tre övermogna jävlar i fruktskålen! (Bara för att försöka tänka på nåt annat ;)

Igår drog jag igång lite väl många projekt här hemma. Inte helt olikt mig... =/ Och i morgon kommer mamma på besök! Så det är väl bara för mig nu att börja röja upp och organisera röran!





Men nu är det nedräkning inför den bästa tjejhelgen ever! Det kommer bli MYYYS, DRAMA, GLAMOUR, BACARDIDRINKAR, GALENSKAP och FÖR JÄVLA BÄST! Åhhhhh! Och det blir hela paradisegänget plus en hel del! =) Lovely! Längtar


Bäst

Man lever bara en gång och den gången är nu...

så NU KÖR VI!

wohoo!

Idag känner jag mig faktiskt väldigt GLAD! Veckan bjuder på många fantastiska ting =) Så vem bryr sig dålig ekonomi, snö som jävlas och en bil som sitter fast! Jag har ju underbara människor runt omkring mig! ;)


RSS 2.0