Life is like a box of chocolate.....

Yeah! Eller?
Livet är en berg och dalbana! Ena dagen flyter allt på prima, allt är på topp och känns super! Andra dagen deppar man ner och tycker allt är pesten! Nu har det dock varit många dagar som jag har känt mig helt på topp! (Trots krångel) =) Det beror mest på underbara vänner och underbara Karin som har varit här i helgen! Min underbara Tilde som har växt så oerhört på senaste tiden. =) Tyvärr så har hon inte heller varit på topp senaste veckan! Mycket känslor inom henne och hon gillar inte alls att gå till skolan. Känns superjobbigt!

Veckan som varit!
Jag och Tilde har åkt skridskor i flera dagar =) KUL =)

Mycket jobb i lyan med målning! Men nu är det bara lite lister kvar i hallen och sen köket! =) Skönt! Hatar att måla nu känns det som.

Bilen blev underkänd på besiktningen! Inte skoj! Det är nåt vajs med bromsarna. Drygt.

Vann vin i fredags =) Härligt!

Mitt internet fungerar inte hemma! Måste styra upp det i veckan! Jobbigt värre utan!

Inflyttningsfest igår! Vi hade superskoj!

Bilen startade inte idag när jag skulle till Nora! Ahhhh, vad arg jag var! Men det löste sig när Pierre var snäll och kom med startkablar!

Några PICCS från partyt! Fler kommer!


Snyggaste Karin


Snygga Pia


Snyggingar
Hur gick det med sminket?


Snyggingar


Fina tjejer i djup diskussion

Härliga

Roliga damer


Bästa Dj:N


PIPPI


Söting


Söting 2
¨Vet när du fyller år iallafall! Men sen?



DAGEN EFTER!
Schleeetna


Yeah!


Snart dags för inflyttningspartaj!

Lördagsmys med tacos, Robinson & Pia! Supermysigt! Nu laddar vi för nästa helgs inflyttningsparty!
Kommer att bli superduperskoj!
Wohooooo!
Black and white är temat! Nu gäller det bara att hitta några lämpliga plagg att bära.
Sen är det stereoproblemet som behöver lösas! Men i värsta fall får jag väl köpa en sproilans ny. Och jag som hatar att lägga pengar på sånt tjafs. Men men...  Pengar är till för att användas... Eller?!

Idag har jag äntligen sålt iväg det gamla bökiga ekbordet! 800 spänn var ju nästan som att skänka bort det! Men jag vet inte vart jag ska ha det och orkar inte släpa runt det mellan förråd längre! Skönt att det kommer till användning hemma hos någon annan! Så kan man oxå tänka! =)

En härlig bild =)!




Grattis Freja

Idag har fina Freja namnsdag!

Goa skruttunge!

Grattis!




Hoppas att du har en bra namnsdag!


Hellyeeeeeah vilken vecka!

Jope, veckan har varit rent ut sagt JOBBIG! Har varit trött och sliten! Vintern tär på en. Det ha varit mycket på jobbet. Mycket slit härhemma. Sena kvällar, jobbiga mornar, jobbig morgonbil. Japp, det hela urartade sig i ett dundermigränanfall i torsdagskväll! Den här gången var det en förjävlig migrän. Jag blev heldäckad, spydde som en gris och fick halva hjärnhalvan bortdomnad i en himla massa timmar. Inte skoj! Stackars Tildegumman oxå som fick stå ut med mig! Nu är huvet på topp igen och det är gött mos!

Idag är det tredje dagen för skridskoåkning. Tilde tjatar om skridskor hela dagarna. Tänk att det är så kul! =)
Förresten så har jag och Sara hittat en resa till Kreta som vi förmodligen bokar i veckan! Det är iofs inte förräns september! Men det krävs planering när jag och Sara ska göra någonting. Det blir helt underbart!

Nu måste vi åka iväg och åka skrillor! Sen ska jag hem och städa ordentligt här hemma. Ev. köpare till mitt gamla ekbord kommer i em. och sedan blir det lördagsmys med Tilde och Pia ikväll!

Kram tavelram

Myssöndag!

Idag har mina favorittjejer från Askersund varit här! Vi har myyyst, läst, kollat, resor, lagat mat och busat. Elin är ju ett charmtroll som man bara inte kan får nog av! Sååå gooooo!

Elin ger en längtan efter en liten bäbis! Jobbigt jobbigt, när jag just nu befinner mig väldigt långt bort från det i livet! Men men... Den går över snabbt när det är måndag i morgon. Upp tidigt, skjutsande, köande i trafiken, kallt, jobb med barn hela dagen, utbildning på kvällen, ingen barnvakt! Ja, den går helt enkelt över snabbt när man tänker på vardagens hets. Det ultimata vore ju dock att hitta en man att skaffa familj med. Då kanske vardagen skulle bli lite enklare och mer ork skulle finnas! Men den drömmen vågar jag inte ens drömma...


Nåväl!

Godingarna!



Bästisar



Elin ger sig på resterna =)



Mmmmm =)



Elin kom bärandes på den här och var supernöjd =)


duktig...

Natti natti! Nu har jag varit superduktig hela dagen! I morgon kommer Anna, Sara och Elin! Det blir myyyyys!
Kram på er!






Anna och Tilde för många år sedan!



Charmtrollet Elin


JAG och SARA för några år sedan




Let´s go..

Överlevde nattens tvättäventyr. Gött! Hittade dock innan hammare, så kom på den ultimata idén att jag skulle ta med mig sylvassa skruvar i fickan! Fiffigt... Behövde tack och lov inte använda mig av dom alls. =)

Målningen i vardagsrummet blev nästan klar igår... Bara runt fönstret kvar nu, som är så himlans tråkigt!

Dagens TO DO:

RÖJA upp alla kartonger och skruva upp dressroom-inredningen!
Packa upp alla kläder ur kartonger och väskor!
Måla alla lister i vardagsrum.
Måla runt fönstret i vardagsrummet.
Gå till förrådet/ soprummet med all skit.
Hitta på någon fysisk aktivitet med dotra mi som är överaktiv och hoppar runt överallt. Typ skridskor...

Heyyy hooo, Let´s go!




Min prinsessa








Vilket vapen ska jag skydda mig med??!

Ja, jag har fortfarande inte hittat någon elektriker som vill koppla in min tvättmaskin...  Drygt! Måste försöka ordna upp det i veckan! DÄRMED måste jag tvätta långt borta i tvättstugan, (Ja, den ligger på tok för långt bort! Helt galet långt) och det är inte riktigt min melodi. Dels för att jag hatar tvättstugor och alla möjliga tvättmedelsblandningar som finns i dom där maskinerna. Och dels för att jag har svårt att planera in tvätt-tider! Därför blir det så att jag får ta det som blir över och tvätta mitt i natta!

TVÄTTA!!!! =/ Det håller jag på med nu! Så himlans trist! Har massa kläder på tork därborta, och dom kommer väl inte torka på några timmar... Drygt.. Och nu blev jag lite skraj för att gå dit också, läste precis på NA:s hemsida att en man blivit misshandlad av en påk precis härutanför mig ikväll... Scary! Sitter därför och funderar över lämpligt vapen att ta med mig när jag ska knalla iväg...

Hmmm... Vad har jag? Tildes trollstav, en Ikeagardinstång, Tildes träsvärd, stekpanna eller kanske bara en hammare... Hammaren är lätt att smuggla ner i den blåa IKEA-påsen som jag använder som tvättpåse. Får nog bli så. Hoppas att ingen vän eller virrig dement dam kommer fram och skrämmer mig bara, för då kan det bli farligt!

Nope, nu ska jag grundmåla en vägg här hemma innan jag beger mig iväg med hammaren...

PUSS so long!



Nu ska jag skärpa till mig...

Jag gillar att blogga... men när mobilen gick sönder, blev jag superarg och har inte tagit så mkt kort som jag brukar och då blir det inte lika kul att blogga!

Men nu ska jag inte haka upp mig på kort! Det är ju insidan som räknas ;)
'
Jag är iaf färdigflyttad nu, har målat och tapetserat mitt sovrum! Det blev så fint så! För den nyfikne: Svårt att ta fina bilder med kameran, finare i verkligheten! Som kom in vettja ;) Har även börjat målat vardagsrummet... Så nu är det adjöss med teracotta, kornblå, löv- och rosettbårder. Uscha säger jag bara... Kan inte riktigt förstå varför man ens sätter upp en bård... Det blir ju bara strul när man vill måla/ tapetsera om!

Har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det här hemma ännu... Vet iallafall att jag vill ha det ljust och fräsch.. Trött på mörkt! Har även hittat superfina väggtexter som jag nog ska beställa...
Den här gillar jag, så den kommer nog pryda min vardagsrumsvägg snart =)

Väggtexter Enjoy this moment ...

Ja, mitt i all oreda härhemma åkte jag på magsjuka häromdan och jag blev så jävla dålig! Usch, det är en hemsk sjukdom... Jag börjar repa mig lite, men ser galet sliten ut... Som en gammal avdankad alkis... Finnig, blek, torr, ringar under ögonen, råttfärgad utväxt i håret, onoppade ögonbryn, ja, allt på en gång... Vet inte om jag någonsin vågar gå ut genom dörren igen! Måste väl ta en skönhetsbehandling i badet, blondera håret och sola solarium i morgon så jag känner mig på topp igen =)

By the way... Yeees! Nu har jag äntligen hittat min USB-kabel och laddare till kameran, så nu kan jag fota med den och lägga in lite bilder...


Vi ses!



Väggtexter Silencium est ...





Vi grillar banan i stugan! Myyys! Saknar det redan!



Min favorit-Ida i sin nya mössa!

Sovrummet

(Finare i verkligheten tycker jag! Skönt att slippa den hemska blå tapeten!)



Sofie och Tilde bakar pepparkakshus =)



Vackra Maria



Vi har alltid lika roligt när vi är ute på galej!




Tilde är lite skraj för tomten



...men vågade tacka honom iallafall



Sist men inte minst! Tomten! Eller tomtemor?! Mamma fick ta på sig den stora äran! Haha!




Målarems

Idag har jag satt på mig målaroutfiten igen! Jag har börjat måla sovrummet och det kommer att bli så fint! Hoppas jag.... =)

Förövrigt så är jag kluven i allt och just nu känns det som! Mycket känslosamma grejor som dyker upp och många frågor... Men jag tror iallafall att jag kommit till insikt i hur underbart singellivet är, även om jag saknar ett svensson-liv galet mycket! Kluven var ordet. Vad är det jag vill?! Ja, ska nog stanna upp ett tag i livet och fundera över den frågan! Inte ge mig in i något förhastat förhållande som jag alltid gjort. Bara stanna upp. Det tror jag på!
Här kommer lite partypiccs från nyårets festligheter!

Puss so long








2010 kommer bli fantastiskt =)

THIS YEAR...  gonna be FANTASTIC!

Nyåret firades in med buller å bång i Sälen.... (Med en raket i ryggen typ!)

På nyårsafton åt jag fin mat med pappa, Lena och Tilde! Sedan begav jag mig på nyårsfest med underbara människor i Lindvallen =) Det blev en härlig natt....

2009 var mest ett helvete. Det måste jag ärligt säga. Mycket skit har det varit. Min tösabit är det finaste jag har, och när hemska saker händer ens barn är man för jävla maktlös. Frustrationen och värken i hjärtat är obeskrivlig. Nu har vi gått vidare ett steg och Tilde mår bättre. I framtiden kommer saker att komma tillbaka, men det kan man inte gå omkring och älta nu. Ärren finns kvar, men nu lever vi i nuet! Vi har varandra och ingen får någonsin FÖRSTÖRA mer!

Just nu är jag och min älskade Tilde på mys-semester i Tandådalen! Igår hade vi bras-mys med chips och Robinson! Idag ska vi åka skidor och bada äventyrsbad! Lovely!

Har inget batteri i kameran och min nya mobil har gått sönder, så det blir inte mycket bilddokumentation från denna trip. Vi får leva med minnena ;)


Har samlat ihop en hel hög med bilder med det bästa från 2009, lägger upp snart!

NU GÄLLER DET: BÄSTA SVÄNGEN HÖKARÄNGEN!

Puss so long




RSS 2.0