Bebissug??!

Åhhh! Den 23:e februari födde fina Karro sin tredje lilla prins! GRATTIS! Gå in på hennes blogg och se vilket fantastiskt underverk! Det bara draaaar i livmodern när man ser en sån här gosig krabat!

Vet inte riktigt om jag skulle orka gå igenom småbarnsåren igen. Man har ju blivit väldigt bekväm av sig nu när Tilde blivit stor och klarar sig bra själv. Man har helt förträngt hur hon käkade grus, klättrade överallt, var manisk på toaletter, bajade ner sig på tåg och i bilar, hatade mössa och vantar, vägrade sova mer än 20 minuter åt gången, skrek som en stucken gris om hon inte fick mat samma sekund som hon kom på att hon var galet hungrig...   Ändå får man alltid en liten bebislängtan när man ser en liten knodd! Men alla åldrar har sin charm. Bebisgos är härligt! Men minst lika mys är det att sitta på ett fik med sin sexårigadotter och skrapa trisslotter och prata om vad vi skulle göra för pengarna om vi vann! Eller ta en skridskotur tiillsammans och få skrattanfall över hur ful min hjälm är! Vid sex år det mest trotset och minitonåringsfasonerna och allt tjat som tär på en. Men men... Det är ju bara ibland... =)




Tilde 11 månader! Längesen nu....



mumsigt Anna

Py Bäckman! Nej nej nej! Varför dessa glasögon???

Årets melodifestival har dock inte uppfyllt mina förväntningar men dagens delfinal i Malmö var faktiskt bra =) Jöback, Wahlgren, Neo, Anna Bergendahl! Superbra!  Jöback och Anna Bergendahl gick till Globen! Superbra. Anna är för jävla bra!

Piss 3

Hatar 3 och deras okunniga personal. Nu har jag lämnat in min trasiga mobil två gånger! Båda gångerna lyckades deras okunniga anställda göra något fel i sändningen så ingen har ens tittat på felet! Trots att den nu varit inlämnad i en himla massa veckor! NU är telefonen inlämnad för tredje gången och fan för dom om dom inte gör rätt nu!!! Grrr!

I have a dream...

Det finns en sak som jag drömmer om att göra nu...
men för att uppnå den drömmen finns många hinder.
Hinder är till för att ta sig över..

So

Let's Go!



Sjuk tjej

Idag fick lillskruttan magsjuka på fritids... Och nu är hon superdålig! Magsjuka och Tilde är ingen bra kombination. Hon får det inte så ofta men när hon väl får det så är det förjävligt! För sist hon hade det trodde jag nästan att det var nära slutet! Hon tappade flera kilon från sin späda lilla kropp och låg och himlade med ögonen i över en vecka. Usch, det finns inget värre än att se sitt barn lida så.

 Håll tummarna med mig att hon blir frisk fort nu!!!

Kram


Ur hjärtat...

Ahhhh, jag är så ivrig nu å vill så mycket! Men orken stoppar en del och varje kväll är jag tröttast. Tilde likaså. Kylan tär på en och det är faaaan inte kul längre. Igår startade inte bilhelsiket 06.30! På tok för mycket minusgrader och galet opassande en måndagmorgon. Och buss är uteslutet när Tilde går i skolan mitt i stan, helt fel håll från mitt jobb! Som i sin tur ligger 18 km därifrån... JAPPS! Enda alternativet var att ringa Mickan som snällt klev upp för min skull =) Hennes bil startade dock inte heller först... Men vid niotiden kom vi till jobbet iaf! TACK!

Åter till alla mina planer! Vill måla klart här snart. "I morgon" tänker jag varje dag... Men i morgon ska det nog fanken göras ;) Sen vill jag bara träffa alla som jag aldrig hinner träffa. Jag vill åka mer till Västerås och Stockholm och hälsa på syskon och underbaringar! Jag vill åka till Abu Dhabi och hälsa på min bästaste Titti inom en snar framtid... Jag vill, jag vill, jag vill hinna umgås mer med mina kära vänner som bor här och Sara och hennes kids i Askersund! Jag vill åka till Malung oftare och träffa släkten! JAG vill ha mera tid! Hur fanken skulle jag någonsin ha tid eller ork med nån kärlek då? Ja, jag vet inte. Förhoppningsvis kanske man skulle bli piggare och orka mer... Eller bli mer inspirerad. Eller inspiratiionen är det väl inte ett dugg fel på igentligen, det är väl mest det att det är träligt att alltid göra allt själv. Jag och Tilde går varandra på nerverna. Inte bra det heller. Önskar att jag hade fler vänner med barn som hon kan leka med! I hennes ålder! Det är det värsta att få barn ung! Ingen i sin umgängeskrets hade en ynkaste liten plan på att få barn vid nitton, tjugo. Nu börjar deras klockor ticka, och bäbisar ploppar upp här och var! Superskoj... Men några år försent =/

För några år sedan (2004) satt jag, Maria och Titti och planerade när jag skulle få mitt andra barn och dom sitt första! Då var det bara Maria som hade stabilt förhållande och jag och Titti gissade på att vi två snart också skulle ha det. Vi bestämde att vid 25 borde det vara dags! Då skaffar vi barn alla tre och bor i Västerås! Såhär nästan vid 27 har varken Maria, jag eller Titti klämt ut någon guldklimp! Maria är liksom jag SINGEL och långt ifrån den biten just nu. Titti bosatte sig i Förenade Arabemiraten och har sin sydafrikanske pilot! Inte riktigt vad man hade tänkt sig där vid köksbordet i min lilla trea i Brickebacken 2004! Livet blir aldrig som man tänkt sig!

NU är jag mer inne på inseminationsbiten...Eller igentligen inte... Mest ett "Jaha om jag aldrig hittar nån att skaffa barn med, då inseminerar jag väl"! Men sanningen är att jag hatar att vara ensamstående förälder! Även om dottern är underbar liksom mammabiten, så suger ensamståendebiten förjävligt! Ingenting jag rekommenderar någon ig. Man blir fast, har inget eget liv och kan aldrig göra någonting utan sitt barn! Det tär på en. Och barnet! Måste ju vara en plåga att bara umgås med sin mamma jämt!  Finns inget jag är så avis på som samboliv och två föräldrar som tar hand om och tar gemensamt ansvar för sitt barn! Japp! Nu blev jag bitter igen... Men en sak är säker! ENSAM ÄR STARK! Och det vet jag FAN att jag har blivit dessa 5 år som helt ensamstående!


På lördag startar vår lilla grej som vi ska köra! SEX hos mig! Några vänner som kör halvåttahosmig-grejen med trerätters fast klockan SEX! Första SEX hos mig ska vi ha hos Sofie och jag har verkligen sett fram emot det! Kruxet nu är att det är barnvaktsstrul. As always! Någon som är intresserad av att hänga lite med en sexåring på lördag?!

Nu blev det långt. Men jag var tvungen att skriva av mig lite. Har även råkat få kursiv text på allt och får inte bort det... Men men...

Kram


Bilder från vår underbara UAE- resa som piggar upp =)



Härliga stränder! Public beach dög utmärkt till oss lantisar =)



Dubaibeachen... Inte fel den heller...



Underbara Maria! På en restaurang som jag alltid kommer att minnas! =)



Titti i sin fina uniform! Miss youuuuuu!



Våra drömmar om vad som skulle ske när vi var 25! Fastnade mest här... Under en gigantisk ambulans i Abu Dhabi! HAHA



Med underbara vänner på en tapas-restaurang! Kan det bli bättre?!

SNÖ snö SNÖ =)

Den här helgen måste nästan ha slagit rekord i snömängd! Det har snöat helt GALET mycket! Så mycket att jag inte ens fick upp ytterdörren i morse. För att inte tala om garageporten! Den kommer jag väl aldrig mer få upp! Har kämpat och skottat mig fram, men får ändå inte porten! Så nu struntar jag i det! Bilen får stå ute och njuta av snön! =)

Igår var jag och Tilde och såg ALVIN & GÄNGET 2. Superrolig film. Både jag och Tilde fick flera skrattanfall! BETYG: Helt klart en femma av fem möjliga!

Poster Alvin och gänget 2 (2009)


På kvällen såg vi Melodifestivalen och åt lördagsmys hemma hos Pia! Trevligt värre! =)

Idag skiner solen men kylan består! Har iallafall varit ute på en låååång morgonpromenad! Superhärligt och friskt! Det är så skönt att Tilde börjar bli stor nu och kan vara hemma själv en stund! SUPER! Hon känner sig så stor och duktig =) Snart kanske jag kan börja kila iväg och träna en stund! Vore hur bra som helst!

Nu ska jag städa upp ordentligt här så vi bara kan njuta av söndagen sen!

NJUT VARJE MINUT!

Kram


KARIN 27!

Idag fyller en av mina bästa vänner år!
Karin är en underbar människa som ställer upp i vått och torrt!
Vad det än är jag undrar över, så ringer jag alltid Karin, och hon har alltid ett vettigt svar!

Jag har det alltid underbart skoj med dig min vän!




Härliga minnen

Återtåget ´96 med Gyllene tider i Leksand 1996! Vi var saliga.
Skidkonkurrenter i Serietävlingarna.... Jag vägrade låta Karin vinna över mig och vägrade flytta mig ur spår, så det hela slutade i krock och skrattanfall! Man måste ju ha kul när man tävlar.
Hysteriskt roliga slalom-minnen har vi. Galna skogsturer.
Alla våra utekvällar med uppgjorda missions. Kan aldrig bli fel. Jag säger bara: Bröder, efterfest, limousiner, champagne, slafspizza, töntiga Audi:s, kebab, flummiga samtal och brun utan sol! =)

Grattis min underbara vän! Utan dig vore livet ingenting! 


Frukost i soffan =)

Fredag! Wohoooo! Anja tog brons i Superkombinationen igår! Wohoo!

Mindre kul är att Tilde är helt däckad efter anti SVINSPRUTAN igår! Har ju velat å velat in i det längsta om hon skulle ta sprutan eller ej! Men nu är det gjort. Och lite ångest över det har jag. Sent igår kväll hade hon jätteont i armen, feberfrossa och mådde illa! Gumman då... Hoppas att det blir bättre snart! Vi är iallafall hemma idag! Och lite mysigt har vi... Har legat i soffan och käkat frulle!

NU ska jag springa till tvättstugan! Eller rättare sagt PULSA! Det snöar galet mycket!
Mysigt?!
Nej inte längre!
Vill ha sommar nu!

Ikväll blir det massa OS-myyys! Hockey och det ska jag spela på nu... 
Såklart tror jag på Sverige =)

Puss puss so long!


Confused

Förstår mig inte på mig själv!





Livet är inte alltid en dans på rosor...

Vart är min assistent? Tydligen är jag inte tillräckligt känd för att ha en assistent! Men jag skulle fanimej behöva en. En som gör alla tråksaker som tar tråktid och som jag aldrig hinner. Städa garderob, montera grejor, gå till banken, köpa underkläder, fixa tvättmaskin, boka, ringa, planera och styra mina samtal! Ja, allt tråk helt enkelt!

Jag har FAAAAAAAAAAAAN åkt på värsta urinvägsinfektionen. Grrr vad jobbigt det är! Hatar´t! Känner mig helt febrig nu! =/ Och ont gör det... Som satan! Det skä r! Ajajaj! Sitter och bäljar i mig tranbärsjuice som en dåre nu. I hopp om att jag ska slippa gå till läkaren och käka pencillin! Så håll tummarna för mig nu!


Idag är det ju som bekant FETTISDAGEN! Snuskigt det låter! Men iaf. Semlor är enligt mig överskattat! Jag gillar det inte speciellt mycket, men det gör min kära tösabit! Därför fick hon såklart SEMLA ikväll =)


I lördags fick hämtade jag ju ut min telefon som har varit paj sen jag köpte den typ! När jag kom hem och skulle sätta på den, är det fortfarande samma fel! Blev apförbannad och åkte in med mobilen idag igen. Då visar det sig att dom inte ens kollat på min telefon, eftersom inte 3-butiken skickat med alla garantipapper! Fuck vad trött jag blir... Och nu dröjer det ytterliggare två veckor innan jag får tillbaka telefonen igen. SKITDÅLIGT!!!

Usch vad bitter jag låter..
men ...
förövrigt så har jag ett GLATT SINNE nu iallafall! Haha
KALLA tog guld igår! Fantastiskt! En liten glädjetår rann nerför min kind! =)

Charlotte Kalla 2008.

  

Kram skumbanan

Nu ska jag pimpla tranbärsjuice och spela vändtia med Tilde!


Love

Har haft en fantastisk helg! Har bara umgåtts med underbara människor!  =) Och har fått många fina alla hjärtans dag-presenter! Blommor. En fin ros, tulpaner, =) en fin hjärteskylt som lyder NJUT VARJE MINUT, en teckning, ett kort, choklad och en Sköna hem tidning!

Trollungen Elin har verkligen förgyllt min helg! Hon är fantastisk den där lilla skrutten!
Idag har vi haft mys på stan, mys i soffan och ätit Kina-mat! Myyys
Nu står det en rad polisbilar precis utanför min dörr! Scary... Tänk om nån har blivit mördad! Nu måste jag krypa långt ner under täcket och andas tyst så ingen kommer och tar mig....


Natti
och
Massa LOVE!




Elin i ett par av mina solisar!




Elin gillar Fyra små rätter



Mr Johnson är fantastisk!




Jag finner inga ord,
jag finner bara KÄRLEK!

Andreas Johnson till GLOBEN!

Vilken underbar Alla hjärtans helg det här är....


...och inatt får jag sussa med lilla Elin :)
Myyys...

...och i morgon får jag umgås med prinsessorna och härliga Sara

Ännu mer myyyys...

...vad alla hjärtans kvällen erbjuder avslöjar jag inte här... ;)


PUSS SO LONG


Alla hjärtans...

Lyssnar på Mix Megapol och där tjatar dom sönder mig om att det är alla hjärtans helg!
Alla hjärtans helg... Vad är det för trams?!!

Nejdå!

Jag är ju alla hjärtans största fan! Eller jag har iallafall alltid varit det. Fram tills nu. Singel och alla hjärtans dag är ingen bra kombination. Detta har bidragit till att jag har fått hjärtklappning och smått ångest över att bara höra om alla hjärtans dag! Har nu tagit på mig att tillbringa alla hjärtans helgen med att vara barnvakt till två prinsessor! Plus min egen prinsessa! Så nu blir det en alla hjärtans helg med tre underbara barn som jag tycker väldigt mycket om! Så det blir nog en kanonhelg iallafall! =) Alla hjärtans kvällen är jag dock HELT ledig och har ännu inte fått något romantiskt erbjudande! Så det väntar jag nu på.... ;)





3 underbara prinsessor



Anna





Tilde





Elin


STENSKOTT

FUCK

Idag fick jag 2 jävla stenskott på framrutan.
Kan tillägga att jag har bytt ett antal rutor på mina bilar under åren.
Håller tummarna för att det inte spricker upp alltför mycket nu, 
men det är en för jävla tråkig utgift!




Inte min bil tack och lov.... =)

Natti

Godnatt.
Saknar alla som jag längtar efter....


Just nu min kära Sara och hennes bihang! Men dom kommer på Lördag, så det blir underbart!











Små saker...

Väldigt små saker gör mig GLAD ibland! Idag när jag kom hem, trött efter jobbig bil som fryser och jävlas, dotter som fått världens megautbrott och förjävligt för stora kundvagnar på Willys som har världens sämsta styrning, kunde jag inte alls komma på vad vi skulle äta eller hur jag skulle orka laga nåt fantasifullt å nyttigt som även Tilde gillar, blev jag SUPERDUPERGLAD när jag öppnade kylen och insåg att jag hade lagat massa köttfärssås och spaghetti igår! Middagen blev därmed kirrad på exakt 2 minuter i Eremos gamla micro! Skitbra! Nu är vi mätta, glada och sitter och smaskar på fruktsallad! =)

 

 


Cook a long å semesterplaner!

Tjohooo!

Måndag, ny vecka, nya möjligheter! Känns verkligen super! Inga mer onyttigheter! =) Ska leva galet hälsosamt ett tag framöver nu! Hoppas på att gå ner till min idealvikt snart igen! Och det brukar ju inte vara så svårt...
Så nu hoppas jag på att det går lika lätt denna gång!

Har börjat planera sommaren och när jag vill ha semester i sommar!  Tidigt kan tyckas! Men det känns super att börja tänka på sommaren redan nu! Drömmer mig bort i Europa, får se vart det bär av...

Idag var det ganska ljust ute när jag åkte hem från jobbet strax innan 17! Det gör mig GLAD!


Har fått till värsta goda köttfärssåsen idag, så den ska jag äta nu!

Puss puss








Idag fyller den här vackra donnan 28 år!
Stort GRATTIS gumman!





Dolph???!

Igår gjorde jag inte ett vettigt skit härhemma.... (som jag hade planerat)! Dålig jag är.

Över till gårdagens största höjdpunkt! Melodifestivalen! Tyvärr är jag aningens besviken! Kände inte att jag fick den rätta schlagerstämningen! Programledartruppen kändes aningens stel och Dolph Lundgren gjorde mig förbannad! Vad fan gör han där?!

Bidragen imponerade inte heller till max. Bra låtar och artister, men ingen schlager! Men Ola och Salem var helt klart bäst! Olas låt var superskön och detsamma med Salem. Tyvärr inga riktiga schlagers! Supermissnöjd blev jag över Jessica Andersson! Hade hoppats på en riktig schlagerdänga. Men icke!
Detta kan låta tjatigt nu, men JAG VILL HA SCHLAGER!!!! 
Schlager likt Fångad av en stormvind och Take me to your heaven!

Äsch, härligt iallafall att festivalen är igång...

...och det återstår ju några tävlingar, och jag ska försöka börja gilla Dolph Lundgren. En stor eloge att han har hamnat där. Kanske ska bli min nya idol! Nu längtar jag nästan lite smått till nästa lördag och hur hans framträdande blir då.... =)

Läser på expressen att läsarna överöser Dolph med beröm! Helt galet! Och blodig slog han sig visst oxå! Stackarn!
http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen2010/1.1872536/dolph-lundgren-slog-sig-blodig-pa-schlagerfesten

Nu har jag sörplat i mig min nyttiga blåbärssmoothie! Dags för pulkabacken!


 Gårdagens frukostsmoothies på den fina brickan med årets kärlekspar =)
Dagens drink blev betydligt nyttigare
!


Puss so long...


Schlagerförberedelse...

Yeaaaaaah!

Har införskaffat årets bibel nu!

Läser och längtar....



 

 

 


FRIDAY in Heaven...





Fredag är ju göttans! Gårdagen var gööörgo! Fredagsmys på jobbet! Slutade tidigt! Åkte och badade med Tilde i alldeles för många timmar! Färdigbadad och vrålhungrig ringde Mickan och erbjöd sig att komma med både mat och kladdkaka! Mickan the one and only! Hon är för underbar! Sen låg vi mest i soffan hela kvällen! Hur gött som helst! Kom på den underbara idén om att man kanske skulle börja blanda drinkar med Sorbet! Så det gjorde vi! Och attans vad gott det var! Värsta fredagsmysdrinken!


FREDAGSMYS

Ingredienser:

Några skedar SIA:s Mango sorbet

Några skedar SIA:s Kaktus Lime Melon sorbet

Ett par skvättar Bacardi LIMON

Ett par skvättar Bacardi RAZZ

Några isbitar

Mixa i en blender en stund!
 Drick och njut av fredagslugnet!
LOVELY!





FEM Toppen just nu!

För att sluta deppa, så tänker jag bara positivt denna gång...


BÄST JUST NU



Marias schlagerblogg! Missa inte!

http://meny.nu/bloggar/mariaeremo


Ballerinas kladdkake-kakor

Snart färdigmålat här hemma

Melodifestival =)

Melissa Horn








Deppa ner Emma...

Hela veckan har jag mest känt mig depp på allt! Usch... Livet har känts så enformigt... Ingen motivation till nåt. Jobbigt värre...  Har funderat mycket fram och tillbaka på allt och inget. Vad vill jag? Ja, det vet jag inte! Och det gör mig ännu deppigare... Just nu längtar jag massa efter träning. Vill bara träna och få energi. Men kommer hem sent många kvällar, Tilde är trött och behöver sin mor. Barnvakter är svårt... 

Får ångest över att jag inte tränar och känner att jag behöver tid för mig själv ibland. Men får då ångest över hur jag ens kan tänka sådana tankar. För jag har ju ont i mammahjärtat när jag jobbar sent och vet att prinsessan väntar på mig på fritids. Jag räcker inte till för nåt känns det just nu och jag är ständigt trött!

Jag behöver sova mer! Måste styra upp mitt liv nu! Träna hemma när skruttan sover och lägga mig tidigt! Börjar tidigt alla dagar i veckan nu, så vi måste åka hemifrån 06.45 mån-fred! Drygt. Innebär att vi måste gå upp innan 6 varje dag. Men jag ska börja gå upp senast halvsex nu och sluta stressa! Morgonstressen tar död på mig! Tilde känner av att jag är stressad och det blir kaos!

Slutade tidigt idag, så det blev skridskor i bandyhallen såklart! Sen har jag införskaffat en micro! =)

Nu ska vi ha torsdagssmys med en varsin Toast skagen och Trocadero! Man måste ju få mysa till det lite mitt i veckan! =)



VAD GLAD JAG BLEV IDAG NÄR EN FIN VÄN SA ATT JAG SÅG FRÄSCH UT! När jag kände mig superofresh och svinful! Sånt blir man glad av!


Kram och ha en underbar kväll! /E

Finaste farmor 90 år!

I morgon fyller världens bästa Farmor 90 år! Önskar jag kunde vara där hos henne och fira! Men tyvärr så bor jag alldeles för långt ifrån henne nu!

Hos Farmor och Farfar har jag tillbringat många fina dagar! Farmor är trygghet och glädje! Farmor är Potatisplättar och Kortspel i sommarstugan! Hos Farmor fick man sockerbitar när man kom och hälsade på som liten. Ingenting som uppskattades av mor och far. Men jag minns än idag hur underbart gott det var att sitta där och suga på sockerbiten. Farmor är underbar!  Vet att hon börjar bli gammal nu och kanske inte har lång tid kvar att leva... Men det känns overkligt att hon en dag inte kommer att finnas där med sitt ständiga leende!

GRATTIS!


rast

Sitter på jobbet å har rast!
Är väldigt seg idag och borde väl mest ta en rask promenix!
Men icke sa nicke, det gjorde jag ej!
Nu ska jag lägga mig ner och lata mej!!

PUSSSSS


RSS 2.0