Fredagen SLUUUT

Ja, nu börjar fredagen ta slut! Gött! Vaknade upp i morse med en rejäl försovning 06.50. Måste lämna Tilde 07.00 för att hinna! Usch! Superjobbig start på dagen! Dessutom var jag inne i min Australiendröm hela förmiddagen. Knaaas knaaas!

Ikväll har Tilde varit på sitt första riktiga disco! Det var Halloweendisco och alla såg superkusliga ut... Lilla Tilde som dagen till ära var MONSTERHÄXA blev lite skraj för hela alltihopa! Massa läskiga figurer, superhög musik, mörkt och massa rök som kom ut. Hon förstod inte alls varför det var tvungen att spruta ut massa rök hela tiden.. Men men, hon hinner väl gå på fler discon i sina dar och få en bredare uppfattning!

Har bara några bilder på Monsterhäxan. Och dom är tyvärr inte roterade. Dels för att SonyEricsson är för jävla snåla och inte bjuder på en USB-kabel när man köper mobil och dels för att jag inte har någon Bluetooth på den här skruttdatorn. Måste därmed bara ladda upp bilderna direkt från mobilen till bloggen, och då kan man tyvärr inte redigera! I-landsproblem!

Nu är det NATTI så inåt hell! Ögonen orkar inte mer, och inte resten av Emma heller!
I morgon bär det av hem till bynn igen! MALUNG, yeaaah!


Natti, Puss so long!



     
Såhär såg monstret ut en liten stund....











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0