SommarPiccs











Lite sommarminnen... Kommer uppdatera inom kort!

Puss so long


Grattis SysterYster



Grattis bästa SysterYster och moster på din 22-årsdag!
Hoppas att du har det underbart på din barrunda!

Saknar dig!
PUSSS


Underbara sommar

Nu verkar det äntligen som att vinden har vänt, men det vågar man väl inte skriva så mycket om, för då kommer väl dom där elaka gudarna fram och småjävlas! Semestern är och har varit helt underbar! Helt underbara dagar i Stockholm! Massa bad i havet och en fantastisk rolig dag på Gröna Lund! Tilde var GALET orädd när det gällde karuseller! Superkul att hon äntligen blivit nog lång för att åka det mesta också!

Efter Stockholm begav vi oss hem till Örebro, packa ur, tvätta, sola å bada lite med bästa Mickan å sen blev det packa i bilen igen och åka till Malung! Vecka 29! Dansbandsveckan! Innebär att alla gamla Malungsbor återvänder och partajar i en vecka! So do I... och mina underbara vänner från alla möjliga håll! Vi var alla samlade och det var helt galet roligt! Plastsyster Camilla med kids kom oxå! Superkul! Å sen skaffade jag ny bil oxå! Inte att förglömma! Har numera den sötaste svarta lilla pärlan i min ägo, och vi kommer väldigt bra överens!

Måndag var det dags att packa om igen. Time for årets ROADTRIP till Halmstad med Karin! Barnfritt! Underbart härligt! Men det blev inte mycket med partande här! Ojoj vad slitna vi var! Sova på stranden långt från vattnet kan man aldrig göra när Tilde är med! Så det passade jag verkligen på att göra. Tro det eller ej, men när man minst anar det så dyker prinsen upp! Lite här och där på semestern! Nu kan man ju bara hoppas på att denna goding är en prins. Godingen har iallafall etsat sig fast i min hjärna nu, och som jag känner nu trodde jag inte att jag kunde känna längre... Härligt... Jag tror jag är lite småkär... eller lite väl förtjust som min vän Titti skulle sagt!

Födelsedagen i Halmstad var fantastisk! Karin firade mig med prinsesstårta på sängen och underbar middag på kvällen! =) Sen tog vi en trip till familjen Liljekvist/ Pettersson i Kvibille och åt glass! Mys! Lite party fick vi in där också! Och champagnen flödade lite för mkt kanske och slog till på hemmaplan =) haha!

Sen var det dags för hemfärd till Örebro! Lite skönt att äntligen komma hem efter många veckor utanför min säng! Väl hemma stod mamma, Uno och Tildeprinsessan på trappen och väntade! En superfin (BRA) guldkamera och en silvrig häst fick jag i present! Tusen tack!

Nu ser det ut som världens bombnedslag här hemma! Måste verkligen röja röja! Men jag ler lite samtidigt, för jag är lite kär. Eller? Vågar jag det? Neeee, det verkar för bra för att vara sant!

Puss so long!

Ska faktiskt ta och ladda upp lite Pic´s efter städningen!

=)


Direkt från beachen...

Ohlala vad jag älskar svensk sommar! Vi har varit på Gålö, helt fantastiskt! Nu skärholmen och i morgon båt ut till skärgården igen. Mmm..

Mickan 22

FRuGaN har fyllt år... 22! Bästa Mickan, står när dom aldrig faller, hjälper alltid till när jag är i nöd, finns alltid bakom knuten... Och är världens bästa och roligaste! Grattis grattis! Sorry att det är en dag försent bara... Men semester och solsting skyller jag på.. Och sen bakar jag nåt gottigt till dig i helgen :):) puss

SEMESTER =)

Semester Semester! Åh, vad underbart det är! Aldrig någonsin har jag längtat så sjukt mycket efter semestern! Hela vintern och våren har varit minst sagt hektiskt! Mycket har det varit helt enkelt! Å livet som singelmorsa är faaan inte alltid en dans på rosor! Även om det är underbart oxå! =) JAG KAN KLARA MIG SJÄLV!

Tilde har ju som sagt varit inne i sin minitonåringsperiod! Det börjar bli bättre nu och nu kramas hon mer än gärna med mamma! Men usch vad obehagligt det var den dagen hon började fräsa och vara spydig åt mig... Och... som att jag bryr mig... Då satt jag mig ner och bölade och blev rädd att min fina lilla goa Tilde hade försvunnit för gott! Men nu är det bra igen och mitt lilla hjärta har blivit übermammig och vill sova i min säng, som hon aldrig någonsin gjort. Lite jobbigt är det... För hon snurrar runt i sängen och är het som en kamin... Försöker få det där ur henne nu och lyfter henne tillbaka till sängen! Men ALLT är läskigt! Och hon gråter hysteriskt!

NU är det semester och det blir njuta i 5 veckor! NJUUUTA! Vi börjar med en tältsemester i Stockholms skärgård!
I like!

Nu är det NATTI så vi orkar packa kappsäcken inför semestertripen i morgon!

Puss so long




Tilde slänger golfklubban i vrede

GRRRR!


Utkast: Juli 7, 2010

Jorå... Snart semester! Underbart ska det bli! Woohooo! Men vi har fått så många underbara soliga dagar redan! Sol och bad nästan varje dag! =) Härliga stunder i Askersund har det blivit =) Lovely!

Den senaste tiden har jag mest varit TRÖTT, TRÖTT, TRÖTTAST! Har kommit in i semesterlunken och är vaken alldeles för länge på kvällarna... Har målat om i Tildes rum och tapetserat vardagsrummet, där vi fixat till en liten pysselhörna! Myyys! Nu sitter jag och Tilde på varsin sida på skrivbordet =)

(Sen somnade jag när jag skrev....)



Vår lilla pysselhörna i vardagsrummet =)

RSS 2.0