Onsdag kväll...

Nu har jag målat klart i skruttans rum! Nu fattas bara en snygg rödochvitrandig fondvägg! Hittar dock ingen som faller mig i smaken riktigt! Så det blir att leta vidare... Sju jobbdagar kvar till semester! Så sköööönt! Nedräkningen är ljuvlig... Men min bästa Mickan drar till Oslo för att jobba i en månad. =/ Så ikväll har vi haft avskedstacokväll! Så myyys. Det blev massa frossande och drömmar och planer om en resa till Asien.... Drömma måste man =) NU är jag galet trött och halsen skär! Smärta! Usch vad trist! Försöker ignorera. Vägra ha ont i halsen mitt i sommaren! I morgon slutar jag 13.30! Då blir det förmodligen BAD igen! Härligt!


Ha det underbart! PUSSSSSSS

Må bra...

Man försöker leva. Leva sunt och bra. Må bra. Vara bra. Tycka bra. Kännas bra... BRA BRA BRA!!! Neee! Livet är för fanken bara en stor gåta. Bra och bra. Vad är bra? Mår jag bra? När jag ligger där i gräset med solen i ögonen och min dotter skrattandes och kramandes, då mår jag som bäst. Då tänker jag inte på några problem... DÅ älskar jag nuet och vår kärlek. Men sen ensam där på kvällen, förvandlas jag till en bitterfitta utan dess like. Då kommer alla problem, all skit, allt tråk upp och ensamheten kväver mig ibland. Jag sitter i mitt eget fängelse. Fänglad i mitt eget liv. Okej. Jag ska sluta gnälla. Jag har världens underbaraste dotter, jag har fast jobb, många underbara vänner, tak över huvudet och massa onödiga materiella saker (som inte gör mig lyckligare iofs)...

Men jag måste få gnälla lite för att komma ur deppet. Jag tycker faktiskt synd om mig själv här hemma på kvällarna... Önskar jag bara kunde gå ut en stund... Men det går inte. Nej tyvärr, jag är fast i mitt liv! Jag älskar min Tilde mest av allt. Utan dig är jag ingenting... Jag skulle aldrig vilja leva en dag utan dig! Men jag skulle vilja att saker och ting var annorlunda! Jag vill alltid må bra. Jag vill känna ro på kvällen. Jag vill ha ett normalt liv som alla andra. Just nu stampar jag och klampar i ett fängelse som jag hatar! Men jag hatar mig själv att jag hatar det. För jag älskar ju dig min Tilde. Och det vi har är det viktigaste. Men även om... Så kommer jag inte från att jag bara behöver lite SPACE!

2009 var året från helvetet. ALL skit som vi gick igenom då gjorde oss förmodligen starkare!  Men allt kommer efter och bearbeta allt som varit gör man inte på en dag. Det måste man själv försöka inse och låta tårarna rinna ibland. Mina tårar gör mig starkare... Och ensam är stark. Måste tänka: ENSAM ÄR STARK!

Har på senaste tiden insett att jag måste börja känna efter mer vad jag vill och varför! För vems skull gör jag det här? NU SKA JAG TÄNKA MER PÅ MIG OCH TILDE I FÖRSTA HAND! =)

Update for my M

Min oförmåga att updatera denna blogg gör M orolig. Vad är det som händer? M tolkar det hela som att vårt förhållande är svajigt. Men vad nu? Hallå! Vi hängde tre dagar förra veckan! Å det var supermys! Det är ju mer än normalt. Och nu har M gått och blivit snyggare än snyggast! För jävla snyggast. Tur att vi har det mest naturliga öppna förhållandet. Vi kör i vind! Och vi är fucking best!

Love Love Love

I see

Förstår att ingen vill läsa min blogg... Jag skriver ju aldrig... HINNER INTE!
Det är så mycket! När jag inte har någon fungerande bil, fungerar inte mitt liv heller. Den senaste lånebilen pajade i en korsning förra veckan... Och har efter mkt om och men bott på Mekonomen bilverkstad i två dagar och blivit lagad för X antal för många tusenlappar. Uschamejja. När det handlar om bilar finns det inget värde i pengar känns det som... Tråkigt.

Angående krocken för några veckor sedan så har båda försäkringsbolagen nu sagt att olyckan inte var mitt fel! Super! Det var ju inte mitt fel alls, men allafall... man blir nojig och han som körde in i mig tyckte att det var mitt fel?! Hur det nu skulle ha gått till! Skönt iallafall! Och bilen är snart lagad, även om den inte alls har samma värde längre =/... 

I torsdags hade min fina Tilde sin allra första skolavslutning! Det var så vackert, så vackert! =) En liten tår föll och prinsessan var så fin och glad =) Och vi fikade med muffins som Tilde hade bakat =)

Mamma var hos oss några dagar och hälsade på! Mysigt... hon totalstädade hela mitt hem i fredags när jag jobbade!  Supersnällt! I lördags följde Tilde med till Malung några dagar och det var minst sagt välbehövligt med barnlediga dagar! SKÖNT! Speciellt nu när man måste ta bussen överallt oxå! Skönt för Tilde att slippa tjatmamman tror jag också! Men nu saknar jag henne enormt! Det blir föööör tomt!

Bilder från skolavslutningen kommer en annan dag...

Puss å kram skumbanan

BlogAward

Häromdagen fick jag Jag fick en BlogAward av Karro som gick ut på att man skulle visa den tionde bilden man har i sin blogg.




En härlig helg i Askersund! September 2009!
Tilde är som vanligt högt, lågt, över, under och överallt!

Vi hoppas på många härliga turer till Askersund i sommar =)


Livet på en pinne

Mitt liv är nog alldeles för händelserikt för att hinnas med att bloggas om! Galet! Jag hinner inte känns det som! Hinner ingenting! Eller jo, det gör jag såklart! Utnyttjar alla minuter på dagen som går känns det som! Men det är så mycket man vill! Livet bara går, och jag hinner inte känna efter så mycket... Men direkt jag sätter mig ner och tänker så får jag lite ångest över hur livet bara går och hur jag stampar kvar! Folk skaffar hus å bebisar hit och dit! Skapligt uppstressande! Nu har jag ju världens underbaraste dotter som har sin första skolavslutning på torsdag! Helt fantastiskt! Jag har redan gått igenom hela barngrejen som mina vänner kommit in i nu! Men ändå... Jag längtar tillbaka lite... Eller???! En sak är iallafall säker! Jag vill vara kär! Vad var det jag skrev i min blogg för några veckor sedan... Jag vill vara singel! Haha! Kluven?! Men nu vill jag iallafall vara kär!




Älskar dig min prinsessa



Senaste tiden innefattar en himla massa underbara dagar med underbara människor! =)





Massa underbara tjejer kom hem till mig och var underbara =)




Tyvärr innefattar den en del otur oxå! Bland annat en krock med en bil! Inte vilken bil som helst heller! Utan den allra finaste bilen... Mammas bil, och jag hade lånat den en dag när en jävel backade rakt in i den! Usch! En förjävlig upplevelse! Bilen kvaddad och Emma återigen billös! LÄNGTAR massa efter min nya bil som inte behagar komma i tid!



Fuck




Bjuder avslutningsvis på den här! Haha!

PUSS SO LONG


Min dotter har ingen pappa =/

Jag blir lite ledsen över att min älskade dotter inte har någon pappa i sitt liv. Hon är mitt bästa och förtjänar allt. Men en pappa finns inte och det ser jag att hon har sorg över...

Det är väldigt sällan hon nämner sin pappa och allt känns komplicerat, men idag sa Tilde:

T: Mamma, är min pappa svensk?
E: Ja!

T: Mamma, kommer du ihåg vad min pappa heter?
E: Ja, gör du?
T: Nää, vad heter han?
E: ******
T: Ja, just det ja! Nu kommer jag ihåg.

Sen visste jag inte vad jag skulle säga.


Sorgligt! Usch....
Varje barn förtjänar en mor och en far.
Hur fan kan han svika henne såhär???!
Vad ska jag göra?

Min dotter har ingen pappa =/

Jag blir lite ledsen över att min älskade dotter inte har någon pappa i sitt liv. Hon är mitt bästa och förtjänar allt. Men en pappa finns inte och det ser jag att hon har sorg över...

Det är väldigt sällan hon nämner sin pappa och allt känns komplicerat, men idag sa Tilde:

T: Mamma, är min pappa svensk?
E: Ja!

T: Mamma, kommer du ihåg vad min pappa heter?
E: Ja, gör du?
T: Nää, vad heter han?
E: ******
T: Ja, just det ja! Nu kommer jag ihåg.

Sen visste jag inte vad jag skulle säga.


Sorgligt! Usch....
Varje barn förtjänar en mor och en far.
Hur fan kan han svika henne såhär???!
Vad ska jag göra?

Filosoferar i parken...

Tänk om man slutade halv 2 varje dag! Det vore helt fantastiskt... Nu lever jag för mina torsdagar när jag slutar tidigt. Vad är det för liv? Nee nu ska jag komma på värsta bra affärsidén.. Och starta upp nåt väldigt bra och bara bossa och vara ledig... Mmm man kan ju alltid drömma :) puss på dig

Strandhäng






Direkt från beachen! Massa folk, massa grilldoft! Tilde badar, jag gazzar... En tant går och kissar vid ett träd... Fem minuter senare ligger en annan tant på exakt samma ställe och solar! Haha...


RSS 2.0