Den berömda bloggerskan...?

Det är en ära för mig att få gästblogga här på denna tydligen berömda(?) bloggerskas blogg.

Sitter just nu med denna skrivandets drottning och ringblommans stoltheter Pia och Mia, och snackar lite goja. Dom ska ut och kolla av Örebro by night, tydligen Harrys som gäller när denna trio ska ut och skaka rumpa och dricka livets goda drycker...

Vi va ju tvugna att prova Emmas nya elgrill och den va bättre än mästerkockarna förutspådde och vi valde att lägga denna fina sidan av kycklingen uppåt. :) Till det fanns klyftpotatis och tillbehör så man kan inte klaga på hunger de närmaste 2 dygnen känns det som. 

Snacket flyter ganska naturligt och det blir en del intressanta diskussioner när man sitter med tre sökande kvinnor i sina bästa år, som dessutom har druckit lite. Dejting hit och dejting dit, vem ska vi träffa och vem ska vart, och kvällens största fråga är; vem är Anders Björk? 

Partypinglan Mia är den som har svaret men vill också påpeka att han kan faktiskt ha förändrats... 

Annars så händer inte mycket, LittleT sover så det blir nog inte så mycket damm upprört i Emmas place denna lördag. En lördag som för de allra flesta ingår i löningshelgen men inte för oss inte! Med eller utan universitetsutbildning: VI ÄR INTE BITTRA!

Det här är Mikamela med B som signar ut, slut!





Blondiner har roligare



Vanilla Vodka Shot




Blondiner glömmer bort



Glömde ta kort på maten



Den är här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0